Originalna platišča Volkswagen

Vsa aluminijasta platišča izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti, zmogljivosti, udobja vožnje in videza, saj so prav vsi izdelki optimalno prilagojeni vašemu vozilu. Na ta način jih odlikujeta tako tehnična prefinjenost kot tudi inovativen dizajn, ki sledi najnovejšim smernicam v avtomobilski industriji.

Preverite bogato ponudbo originalnih alu platišč Volkswagen in si izberite elegantna platišča, ki se bodo popolnoma skladala z vašim Volkswagnom!

Katere so prednosti originalnih alu platišč?

Originalna alu platišča Volkswagen odlično vplivajo na samo stabilnost vozila, kar pomeni, da z uporabo ALU platišč lahko varneje in boljše speljujemo vozilo v težjih razmerah in v ovinkih, temveč tudi na zmanjšanje rotacijskih sil na vozilu, s tem pa se izboljšata predvsem zaviranje in pospeševanje. Poleg stabilnosti in boljšega ravnanja vozila pa ALU platišča tudi manjšajo možnost pregretja zavor med vožnjo, saj od njih odvajajo toploto.

Vsi izdelki se popolnoma ujemajo z vašim vozilom so tehnično dovršeni, inovativni in ustrezajo aktualnim trendom. Strokovnjaki na pooblaščenih servisih Volkswagen vam bodo z veseljem svetovali pri najboljši izbiri lahkokovinskih platišč za vaše vozilo.

ORIGINAL VW ALU PLATIŠČA
ORIGINAL VW ALU PLATIŠČA

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA