Veliki servis Volkswagen

Menjava zobatega jermena je izjemno pomemben servis za vaše vozilo. Zobati jermen je del motorja brez katerega avto ne more delovati in ki se nenehno sooča z velikimi obremenitvami.

Menjava zobatega jermena VW

Veliki servis

  • Originalni zobati jermen, črpalka hladilne tekočine
  • Delo menjave zobatega jermena
  • 2-letno jamstvo na delo in vgrajene dele
  • Asistenca Porsche Slovenija

 

Pravočasna menjava zobatega jermena je bistvena za zanesljivo delovanje motorja. V nasprotnem primeru lahko pride do hudih mehanskih poškodb ali celo do popolne okvare motorja.

Menjava zobatega jermena se opravlja nekje med 100 in 200 tisoč kilometri. Točen podatek o servisnem intervalu pa najdete v vaši servisni knjižici.

ZAHTEVAJTE AKCIJSKO PONUDBO

Ugodna ponudba za servis

Pogosta vprašanja

Še niste prepričani ali je to za vas? Preverite odgovore na najpogostejša vprašanja, ki so jih nam zastavile naše stranke Volkswagen.

Menjava zobatega jermena - kakšen je postopek?

Postopek menjave zobatega jermena najprej vključuje servisni pregled, kjer se določi vse potrebno za zamenjavo, potem pa strokovnjak opravi menjavo zobatega jermena, ki vključuje originalni zobati jermen, črpalko hladilne tekočine, in garnituro zobatega jermena.

Na koliko km se dela veliki servis?

Največkrat je potrebno veliki servis opraviti med 100 in 200 tisoč kilometri. 

Natančne podatke o tem kakšni so servisni intervali Volkswagen najdete v servisni knjižici vašega avtomobila. Poleg veliko prevoženih kilometrov ima pomembno vlogo tudi starost zobatega jermena. Prav tako visoka temperaturna nihanja in starost vozila pozimi vplivajo na življenjsko dobo zobatega jermena.

Menjava zobatega jermena cena?

Cena velikega servisa je odvisna od modela vozila, zato nas pokličite na 041 392 204 in pripravili vam bomo ugodno ponudbo za servis menjava zobatega jermena.

Za vsa vozila starejša od 4 let pa smo pripravili še ugodnejše ponudbe Vedno Vredno, pri katerih lahko prihranite vse do -30%. V paketu je vključeno vse - komplet zobatega jermena in črpalke hladilne tekočine z vgradnjo in pripdajočo garnituro.

Kakšni so znaki poškodovanega jermena?

  • hrup v motorju
  • neenakomeren tek, premalo obratov
  • razpoke na hrbtni strani
  • zobati jermen je raztrgan
  • motor se vrti, a ne vžge
  • puščanje olja na sprednji strani motorja


V primeru da opazite kateregakoli od omenjenih znakov je potrebno obvezno zamenjati zobati jermen in se odpraviti na veliki servis

 

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA