Kaj vse vključuje VW servis?

Kaj vse vključuje VW servis?

VW servis

Pooblaščeni servis Volkswagen

VW servis: V Ljubljani, Kopru in Mariboru lahko svojega Volkswagna zapeljete na kar 5 vrhunskih pooblaščenih servisov, kjer bodo odlično poskrbeli za vaše VW vozilo. Vsak avtomobil namreč potrebuje redno in kvalitetno vzdrževanje za čim daljšo življenjsko dobo, ohranjanje vrednosti vozila ter nenazadnje za varno vožnjo v kateri lahko maksimalno uživate.

Na pooblaščenem servisu Volkswagen vam ponujamo samo najboljše za vas in vaše vozilo Volkswagen - celovite storitve, ki vam omogočajo brezskrben užitek na vsaki poti. Poleg tega vam zagotovimo izključno originalne nadomestne dele, ki se popolnoma prilegajo vašemu avtomobilu. Na ta način vaš Volkswagen ostane originalen, ohrani svojo vrednost ter vam še naprej zagotavlja varno in zanesljivo vožnjo.

VW SERVIS

Ugodne servisne storitve

 • VW mali servis - menjava motornega olja
 • VW veliki servis - menjava zobatega jermena
 • VW menjava amortizerjev - blažilnikov
 • VW menjava zavornih ploščic - menjava zavor
   

Mali servis VW z menjavo olja vsako leto oziroma vsaki dve leti poskrbi, da je vaš Volkswagen vedno v optimalni formi po ugodni ceni, nasprotno pa je veliki servis VW večji poseg, ki vključuje menjavo zobatega jermena. Ponujamo vam še menjavo amortizerjev in servis zavor za maksimalno varnost na cesti.

Rezervirajte svoj servisni termin

Ugodna ponudba za servis

Ugodne servisne storitve Volkswagen

Preverite ponudbo servisnih paketov za vozila Volkswagen!
Amarok Golf Scirocco 
Arteon ID.3 Sharan 
Beetle ID.4 T-Cross 
Bora  Jetta T-Roc
Caddy Lupo  Tiguan 
Caravelle Multivan Touareg 
Crafter Passat  Touran 
Eos Phaeton  Transporter
Fox Polo  Up! 

 

Za pripravo ponudbe, prilagojene izključno za vas, za naštete modele iz zgornje tabele, nas kontaktirajte!

Menjava olja VW
Menjava olja VW

Kaj vse se zamenja pri malem servisu?

 • Originalno olje
 • Originalni oljni filter
 • Menjava tesnilnih obročkov
   

Na prvem mestu se pri malem servisu opravi menjava olja in oljnega filtra. Poleg motornega olja se tako zamenja še oljni filter, ki je bistven za ohranjanje čistega motornega olja ter zagotavljanje njegove daljše življenjske dobe. Oljni filter se menja istočasno kot olje, ker se v njem naberejo saje, kovinski delci in prah. Poleg servisa se opravi še diagnostika, ki opozori na morebitne težave. 

Mali servis se opravi v razmeroma hitrem času, v 20-30 minutah. Serviser najprej odstrani čep ter pusti, da staro motorno olje odteče. Potem zamenja oljni filter in dolije novo profesionalno olje. Ko je vozilo na tleh, se z merilno palico ponovno preveri nivo novega olja in po potrebi dopolni do označene vrednosti.

Menjava olja na koliko kilometrov?

Menjava olja in oljnega filtra

Redni VW servis je nujno potreben vsako leto oziroma nekje na vsakih 15.000 kilometrov, saj motorno olje izgubi svoje prvotne lastnosti, posledično pa slabše podmazuje mehanske dele motorja. Pri long life servisnih intervalih pa po prikazovalniku oz. na dve leti.

Če olja ne zamenjamo pravočasno lahko zaradi slabega podmazovanja povzroči hude poškodbe motorja, kar pa pomeni na koncu tudi višje stroške. Redno menjavanje olja in oljnega filtra je tako bistvenega pomena za optimalno delovanje, dolgo življenjsko dobo ter ohranjanje vrednosti vašega vozila VW Polo, VW Golf, VW Tiguan, VW Passat, VW Touareg … (1)

VW servis
VW servis

Kako poteka veliki servis VW?

Pooblaščeni servis Volkswagen

 • Originalni komplet zobatega jermena
 • Originalna črpalka hladilne tekočine
 • Originalni filtri, svečke, motorno olje
   

Veliki servis VW  je izredno pomemben servis avta, saj se vsi deli vozila s časom obrabijo, med njimi tudi zobati jermen, ki je zelo pomemben del motorja. Zaradi močnih naporov in neprestane uporabe, se lahko v primeru ne pravočasne menjave le-ta pretrga, kar lahko povzroči veliko dodatne škode: uničenje ventilov ali bata.

Menjava zobatega je zahtevno in obsežno popravilo, zato ga zaupajte usposobljenim serviserjem! Najprej bo strokovnjak opravil servisni pregled in določil vse potrebno za zamenjavo, nato bo zamenjal zobati jermen, črpalko hladilne tekočine in nazadnje še garnituro zobatega jermena.

V izogib dodatnim stroškom poskrbite za pravočasno menjavo zobatega jermena in se pravočasno odpravite na VW servis.

Vaš servisni interval VW za veliki servis je zapisan v servisni knjižici vozila, sicer pa to nastopi nekje na vsakih 100.000 kilometrov oziroma na približno vsakih 5 do 8 let. Ne poznate vašega servisnega intervala? Pokličite nas na 041 392 204.

Menjava zobatega jermena VW
Menjava zobatega jermena VW

Ugoden Volkswagen servis

Varčevalni paketi Vedno vredno

Za vse stranke z vozili Volkswagen, starejšimi od 4 let, smo pripravili še ugodnejše varčevalne pakete Vedno Vredno, ki omogočajo kar nekaj prihranka pri servisiranju vozil. 

S koriščenjem varčevalnih paketov boste veliko privarčevali pri prav vsakem servisu, ohranili boste tudi garancijo in vrednost vozila, prav tako pa boste z rednimi servisi podaljšali njegovo življenjsko dobo.

Varčevalne pakete ponujamo tako za servise kot tudi za popravila določenih sklopov: menjava zavor, izpušna cev, garnitura sklopke, menjava garnitur zobatega jermena, vodne črpalke, blažilnikov, akumulatorja,...

Pooblaščeni servis Volkswagen - prednosti

 • 2-letna garancija na vgrajene originalne dele
 • 2-letna garancija na opravljeno delo
 • originalni deli - popolno prileganje
 • postopki servisiranja na najvišjem nivoju
 • redno izobraževanje kadra
 • povezava z matično tovarno
 • Asistenca Porsche Slovenija - Volkswagen
   

Na pooblaščenem servisu vas vedno pričaka profesionalen serviser, ki je strokovnjak na svojem področju. Pooblaščeni servis vam zagotavlja izvedbo del po natančno predpisanih postopkih servisiranja na najvišjem nivoju, ki so potrebni za pravilno in varno delovanje vašega vozila.

Servis je tudi direktno povezan z matično tovarno, kar omogoča hitro in učinkovito diagnozo napak ter kvalitetno izvedbo tudi najzahtevnejših popravil, da boste lahko vi in vaš jekleni konjiček kar najhitreje nazaj na cesti. Obiščite nas in se o kakovosti storitev prepričajte na lastne oči!

VW SERVIS
VW SERVIS

Originalni nadomestni deli VW

Pooblaščeni servis Volkswagen

Ker je vaš Volkswagen original, sestavljen iz ogromno originalnih delov, je bistveno, da tudi v prihodnosti izbirate varne, kakovostne in originalne nadomestne dele, ki se popolnoma prilegajo vašemu vozilu Volkswagen. Le-ti mu omogočajo tudi po popravilu varno in udobno vožnjo, vaš Volkswagen pa bo ohranjal svojo vrednost, saj bo ostal 100% originalen.

Odpeljite se torej na pooblaščeni servis VW, ki vam zagotovi izključno originalne nadomestne dele s popolnim ujemanjem. 
 

Asistenca Porsche Slovenija - Volkswagen

Z rednim servisiranjem vašega vozila na pooblaščenem servisu VW se vam podaljšuje tudi članstvo v Asistenca Porsche Slovenija - Volkswagen, ki skrbi za vašo brezskrbnost, ko ste na cesti.

V primeru kakršnekoli okvare ali prometne nesreče smo tu za vas - zagotovimo vam vleko vozila do najbližjega pooblaščenega servisa ter popravilo vašega vozila, da boste kaj kmalu spet varno na cesti.

Asistenčni center Volkswagen
Asistenčni center Volkswagen

Kakšna je razlika med malim in velikim servisom?

Mali servis vključuje menjavo motornega olja in filtra olja, veliki servis pa pomeni menjavo zobatega jermena.

Mali servis je potrebno opraviti vsako leto ali na vsakih 15.000 kilometrov (30.000 kilometrov - Long Life), medtem ko je potrebno veliki servis opraviti na daljše intervale, med 100.000 in 200.000 km.

Zakaj se splača na pooblaščeni servis VW?

 • 2-letna garancija na vgrajene originalne dele
 • 2-letna garancija na opravljeno delo
 • originalni deli - popolno prileganje
 • postopki servisiranja na najvišjem nivoju
 • redno izobraževanje kadra
 • povezava z matično tovarno
 • Asistenca Porsche Slovenija - Volkswagen

Katere modele VW servisirate pri Porsche Inter Auto?

Na pooblaščenem servisu Volkswagen v poslovalnicah Porsche Inter Auto servisiramo prav vse modele znamke Volkswagen. Med drugim: VW Arteon, VW Beetle, VW Caddy, VW Caravelle, VW Crafter, VW Golf, VW ID.3, VW ID.4, VW Multivan, VW  Passat, VW Phaeton, VW Polo, VW Sharan, VW T-Cross, VW T-Roc, VW Tiguan, VW Touareg, VW Touran, VW Transporter, VW Up!...

Volkswagen servis - KONTAKTI

Servis Volkswagen - Porsche Ljubljana
 

 

 

Servis Volkswagen - Porsche Verovškova
 

 

 

Servis Volkswagen - Porsche Koper
 

 

 

Servis Volkswagen - Porsche Maribor
 

 

 

Servis Volkswagen - Porsche Ptujska cesta
 

 

 

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA