Zimske gume Volkswagen

Zimske gume so optimalno prilagojene zimskim razmeram, saj se od letnih gum razlikujejo po sestavi. Zimske gume so bolj elastične, saj vsebujejo več kavčuka, dodano pa imajo tudi siliko, kar jih dela še mehkejše. Za njih je značilen še globlji profil za učinkovito odvajanje vode, snega in plundre ter boljši oprijem na spolzki podlagi.

Preverite bogato ponudbo zimskih pnevmatik za vaše vozilo Volkswagen. Na voljo so vam gume najbolj priznanih znamk Continental, Sava, Goodyear, Semperit in Barum, poleg tega pa vam jih ponujamo po najugodnejši ceni.

Preverite pnevmatike za avto VW:

Gume Volkswagen
Gume Volkswagen

Zimske pnevmatike za modele Volkswagen:

Amarok Arteon Beetle
Bora Caddy Caravelle
Crafter Eos Fox
Golf ID.3 ID.4
Jetta Lupo Multivan
Passat Polo Scirocco
Sharan T-Cross T-Roc
Tiguan Touareg Touran
Transporter Up! Vento

Kako izbrati pravilne dimenzije gum?

Pred nakupom je potrebno preveriti kakšne velikosti gum potrebujete za vašega Volkswagna, kolikšna je njihova nosilnost ter v kateri hitrostni razred spadajo. Vsi te podatki so zapisani v navodilih za uporabo avtomobila

Katere gume so najboljše?

Eden izmed najbolj zanesljivih virov odločanja glede nakupa novih gum je nedvomno test zimskih pnevmatik, saj le-ti prikažejo več aspektov gum, ki nam omogočajo najti primerne gume za naše potrebe in način vožnje. Pri nakupu gum se tako odločamo v katerem cenovnem razredu je, kako tiha in udobna je, kakšna sta kotalni upor in življenjska doba, kakšen je oprijem na suhi in mokri podlagi in kot odgovor na vsa ta vprašanja so testi zimskih pnevmatik res odlično vodilo.

Kdaj se najbolj splača kupiti nove zimske gume?

Priporočamo vam, da se čimprej odločite za nakup zimskih gum še predno zaloge poidejo. Ponujamo vam bogato zalogo gum Sava, Goodyear, Barum, Semperit in Continental po ugodnih cenah. 

Sicer pa je menjava gum obvezna takoj ko gume dosežejo starost 5 let ali več. Za nakup novih gum se odločite, če višina profila gume ne ustreza več zakonskim omejitvam (za zimske gume velja globina profila 3mm) oziroma nakazuje na jasne znake obrabe. Na prekomerno obrabo gum tako vpliva neprilagojena vožnja, uporaba sezoni neprimernih gum, nepravilno nastavljeno podvozje,itd. Obenem pa na pnevmatike vplivajo še vreme, vlaga in neprimerno skladiščenje.

Kje se najbolj splača kupiti nove zimske gume?

Priporočamo vam, da v naši spletni trgovini preverite bogato zalogo zimskih pnevmatik priznanih blagovnih znamk, ki vam bodo omogočale varno in zanesljivo vožnjo s pnevmatikami, za katere boste vedeli, da so izjemno visoke kakovosti.

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA