Zakaj se opravljajo Volkswagen servisni pregledi?

Zakaj se opravljajo Volkswagen servisni pregledi?

Volkswagen servisni pregled

Pooblaščeni servis Volkswagen

Volkswagen servisni pregled: kot ljudje skrbimo za ohranjanje svojega zdravja, je potrebno tudi redno vzdrževanje vozila za njegovo dolgo življenjsko dobo in ohranjanje vrednosti. Nenazadnje pa si vsak voznik želi imeti avtomobil, ki je nenehno v optimalni formi. Ker si vaše vozilo zasluži le najboljše, mu redno privoščite Volkswagen servisni pregled, ki bo tako omogočal njegovo zanesljivo in varno delovanje. (1)

Volkswagen servisni pregled torej pomeni pregled ključnih delov vozila, ocena njihovega stanja in strokovno mnenje o stanju vozila. Preventivni pregled vozila vam lahko v primeru skrite napake pravočasno prepreči možne okvare ter nenazadnje dodatne stroške.

KONTAKT: Pokličite nas na 041 392 204 za rezervacijo vašega servisnega termina!

Za brezhibno stanje vašega Volkswagna vam zagotavljamo profesionalen Volkswagen servisni pregled vozila, ki vključuje natančen pregled stanja vašega jeklenega konjička.

Brezplačni servisni pregled novega vozila

Po nakupu novega vozila Volkswagen v poslovalnici Porsche Inter Auto, vam pri 10.000 km ali 6 mesecih povabimo na brezplačni servisni pregled, ki vključuje pregled najpomembnejših sklopov vozila.

Servisni pregled VW
Servisni pregled VW

Kdaj je treba opraviti servisni pregled?

Naslednji termin za servisni pregled je naveden na nalepki na notranji strani voznikovih vrat oziroma vas na servisni pregled oponi prikazovalnih servisnih intervalov v merilniku hitrosti. 

Datum za naslednji servisni pregled je naveden tudi v servisni knjižici.

VW SERVIS

Servisni intervali VW

Za redno vzdrževanje vozila je potrebna redna menjava olja VW, ki se jo opravlja po priporočilih proizvajalca, to je nekje na vsakih 15.000 kilometrov.

Motorno olje v vašem vozilu je namreč življenjska tekočina vsakega motorja, ki se s časom umaže ter izgubi sposobnost učinkovitega podmazovanja.

Premalo olja, prestaro olje ali napačno motorno olje lahko tako poškoduje motor, posledično pa vam povzroči velike dodatne stroške.

Poleg tega je nekje med 100 in 200 tisoč kilometri potreben veliki servis VW

Natančen servisni interval velikega servisa pa najdete naveden tudi v vaši servisni knjižici. Veliki servis je izjemno pomemben servis, ki vključuje menjavo zobatega jermena. Zobati jermen je namreč izpostavljen ogromnim naporom, zato ga je s časom potrebno zamenjati.

V primeru, da odlašamo z zamenjavo in se zobati jermen pretrga ali zdrsne iz napenjalnikov, lahko pride do hudih poškodb motorja, v najslabšem primeru celo do popolne okvare motorja.

Redni servis VW
Redni servis VW

Pooblaščeni servis Volkswagen

Pooblaščeni servis VW vam tako omogoča profesionalne in kvalitetne storitve, ki bodo ohranjali vaše vozilo Volkswagen v vrhunski formi. Pooblaščeni servis VW je namreč nenehno povezan z matično tovarno, kar omogoča strokovno razrešitev tudi najzahtevnejših popravil.

Serviserji so poleg tega deležni še neprestanega izobraževanja, zagotovljena pa jim je tudi najnovejša in najkakovostnejša oprema. Volkswagen servis vam tako zagotavlja hitro odzivnost in kvalitetne storitve, saj je strankino zaupanje vedno na prvem mestu.

Ugodne servisne storitve Volkswagen

Preverite ponudbo servisnih paketov za vozila Volkswagen!
Amarok Fox Phaeton
Arteon Golf Polo
Beetle ID.3 Scirocco
Bora ID.4 Sharan
Caddy Jetta T-Cross
Caravelle Lupo T-Roc
Crafter Multivan Tiguan
Eos Passat Touareg
Touran Transporter Up!
Pooblaščeni servis VW
Pooblaščeni servis VW

Volkswagen servis - KONTAKTI

Servis Volkswagen - Porsche Ljubljana
 

 

 

Servis Volkswagen - Porsche Verovškova
 

 

 

Servis Volkswagen - Porsche Koper
 

 

 

Servis Volkswagen - Porsche Maribor
 

 

 

Servis Volkswagen - Porsche Ptujska cesta
 

 

 

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA