Originalni in premium avto brisalci Volkswagen

Originalni in premium avto brisalci Volkswagen

Originalni brisalci Volkswagen

Avto brisalci Volkswagen - metlice brisalcev Volkswagen so narejeni in prilagojeni specifično za vaše vozilo. Medtem ko lahko na trgu najdete široko paleto univerzalnih brisalcev, ki jih je mogoče uporabiti za večino vozil, pa so originalni brisalci za avto oblikovani za točno določeno vozilo, kar pomeni, da bodo zagotavljali boljše in učinkovitejše čiščenje vašega vetrobranskega stekla.

Preverite ponudbo:

Metlice in seti brisalcev

30 % popust

Imetniki PGC lahko izkoristite 30 % popust na metlice in sete brisalcev. Za lastnike vozil VW.

Kaj vključuje akcija?

Ugodnost vključuje 30 % popust na Originalne in Economy metlice in sete brisalcev od 1. 4. do 30. 6. 2023.

Boljši vid na cesti

Učinkoviti brisalci so ključni za dober vid na cesti. Z originalnimi brisalci Volkswagen za avto boste zagotovili, da se bo vaše vetrobransko steklo popolnoma očistilo in da boste imeli jasen pogled na cesto. To je še posebej pomembno pri slabših vremenskih pogojih, kot so dež, megla in sneg, ko lahko slabo čiščenje vetrobranskega stekla povzroči nevarno vožnjo.

Popolna prilagoditev brisalcev

Ko kupite originalne brisalce za avto, se lahko prepričate, da bodo popolnoma prilagojeni vašemu vozilu. To pomeni, da bodo brisalci pravilno nameščeni in bodo učinkovito očistili vaše vetrobransko steklo, ne da bi pri tem povzročili kakršno koli škodo. Pravilno nameščeni brisalci tudi preprečujejo puščanje, saj se bodo tesno prilegali na steklo in ne bodo pustili nobenih praznih mest. Poleg tega so originalni brisalci za avto oblikovani tako, da so trpežni in vzdržljivi, kar pomeni, da boste z nakupom teh brisalcev dolgoročno prihranili denar, saj jih ne boste tako pogosto morali zamenjati.

Daljša življenjska doba

Ker so originalni brisalci narejeni iz visokokakovostnih materialov, so bolj trajni in trpežni kot brisalci drugih proizvajalcev. S tem lahko prihranite denar in čas, ki bi ga porabili za pogosto menjavo brisalcev. Ker se brisalci obrabljajo s časom in uporabo, je pomembno, da jih redno pregledujete in menjate po potrebi.

Originalni brisalci Volkswagen so izdelani iz visoko kakovostnih materialov, ki so zasnovani za vzdržljivost in trajnost. Njihova kakovost je zelo visoka, kar pomeni, da bodo vaša vozila ostala v odličnem stanju in da vam ni treba skrbeti za pogoste zamenjave. Izdelki, ki so namenjeni zamenjavi originalnih brisalcev, pogosto niso tako kakovostni in se hitro obrabijo. To lahko povzroči težave pri odstranjevanju vode in umazanije s stekla in poveča tveganje za nevarne situacije na cesti.

 

Aktualne Porsche Group Card akcije

VW Card

Zvestoba se pri nas nagrajuje. Za vse naše stranke smo ponovno pripravili številne zanimive ugodnosti, ki jih lahko pridobite s kartico ugodnosti Porsche Group Card - Volkswagen Card za lastnike vozil VW. Ne zamudite jih! Še nimate svoje Porsche Group Card? Naročite svojo in dostopajte do številnih ugodnosti!

Porsche Group Card ugodnosti do 30.6.2023:

 • 30 % popust na metlice in sete brisalcev - avto brisalci (nakup v spletni trgovini)
 • 30 % popust na originalne zavorne ploščice in diske*
 • 40 % popust na originalne kabinske filtre

 

*Popust je možno unovčiti na originalne zavorne diske in obloge (ploščice) za vozila, starejša od 4 let. Za te servisne storitve se oglasite v naših poslovalnicah.

Želite več informacij? Pokličite na 041 392 204 ali nam pišite. Z veseljem vam bomo pomagali!

 

Zakaj izbrati Porsche Group Card?

 • brezplačno članstvo
 • popuste na izdelke za nego in vzdrževanje
 • ugodno vzdrževanje vozil starejših od 4 let
 • stalne, enkratne ter sezonske ugodnosti
 • plačilna kartica ugodnosti, ki omogoča fleksibilno obročno odplačevanje
 • blaga in storitev znotraj pooblaščene mreže
 • servisne mreže v Sloveniji
 • brezplačno aplikacijo Porsche Group Card
 • dostop do vašega računa z možnostjo pregleda podatkov


Kot imetnik kartice ugodnosti Porsche Group Card lahko koristite vse stalne, enkratne ter sezonske ponudbe znotraj pooblaščene prodajno - servisne mreže za vozila blagovnih znamk Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA in Volkswagen Gospodarska vozila v Sloveniji ter ponudbe pri zunanjih ponudnikih storitev.

 

Brisalci - naročite v spletni trgovini!

Originalni brisalci za avto v spletni trgovini shop.porscheinterauto.net - metlice brisalcev znamk Volkswagen. Visokokvalitetni avto brisalci so narejeni iz premium materialov, ki za sabo ne puščajo sledi vode, so tišji in ne povzročajo nadležnih zvokov. Montaža brisalcev za avto je enostavna, saj se prilegajo na vaš model vozila.

Imetniki PGC lahko izkoristite 30 % popust na metlice in sete brisalcev. Velja za originalne in Economy metlice in sete brisalcev od 1. 4. do 30. 6. 2023.

Preverite ponudbo v naši spletni trgovini:

 

VW SERVIS - KONTAKTI POSLOVALNIC

PORSCHE GROUP CARD

Porsche Ljubljana

Porsche Verovškova

Porsche Koper

Porsche Maribor

Porsche Ptujska cesta
 

 

 

 

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA