Prijava škode in popravilo vozil Volkswagen

Prijava škode in popravilo vozil Volkswagen

Prijava škode

Popravilo škode

Prijava škode in popravilo poškodovanih vozil: v primeru poškodovanega vozila zaradi prometne nesreče, toče ali poškodbe vozila na parkirišču, ne skrbite! Prav vsaka poškodba vozila je popravljiva in zato smo tu mi, ki vam bomo zagotovili, da bo vaš Volkswagen kaj kmalu spet brezhiben.

Vse lahko odslej opravite na enem mestu brez obiska zavarovalnice.

Vaši problemi so naši izzivi in ker sta naši vrednoti zaupanje in kakovost, je stranka pri nas vedno na prvem mestu. Zavedamo se, da je poškodba vozila stresen dogodek, zato bomo naredili vse, da stranko v čim krajšem času pospremimo čez vse korake do popravljenega vozila, da boste vi in vaš jekleni konjiček čim prej spet varno na cesti.

Prijava škode

Popravilo poškodovanih vozil Volkswagen

Popravilo poškodovanih vozil
Popravilo poškodovanih vozil

Kako prijavim škodo?

 • Pokličite nas na telefonsko številko 041 392 204.
 • Izpolnite spletni obrazec.
 • Lahko pa tudi pokličite naše sodelavce v poslovalnico.
   

Podjetje Porsche Inter Auto je namreč uradni pogodbeni partner zavarovalnice Triglav, Sava, Allianz, Generali in Porsche zavarovanja, kar pomeni, da vam pomagajo prihraniti ogromno časa, saj vse opravijo namesto vas na enem mestu - brez obiska zavarovalnice

V delavnicah Porsche Inter Auto imajo poleg tega dolgoletne izkušnje s popravili poškodovanih vozil, zato vam zagotavljajo kvalitetno popravilo škode, spoštljiv odnos in originalne nadomestne dele z garancijo.

Popravilo poškodovanih vozil VW
Popravilo poškodovanih vozil VW

Kako poteka prijava škode?

 • Prijava škode 
 • Cenitev vozila 
 • Nadomestno vozilo 
 • Popravilo poškodovanega vozila
   

Prijava škode poteka izjemno enostavno: najprej nas čim prej po poškodbi avtomobila kontaktirajte in se na ta način dogovorite za servisni termin.

Nato izpolnite obrazec za prijavo škode, ki ga prinesite s seboj v poslovalnico. Poleg obrazca prinesite s seboj še prometno in vozniško dovoljenje, zavarovalno polico in policijski zapisnik ter evropsko poročilo (v kolikor ga imate).

Vse ostalo bomo namesto vas uredili mi: ocenili bomo škodo, vložili odškodninski zahtevek, nazadnje pa bomo še brezhibno popravili vaše vozilo. V času popravila vam nudimo nadomestno vozilo, ki ustreza vašim zavarovalnim pogojem.

Rok za prijavo škode

V primeru poškodovanega vozila morate v najkasneje treh dneh prijaviti škodo in s tem začeti postopek.

 

Popravilo toče
Popravilo toče

Kakšen je postopek uveljavljanja škode, ki jo je povzročila toča?

Popravilo toče

Če vam je toča poškodovala vozilo, ne skrbite! Lahko se zanesete na poslovalnice Porsche Inter Auto, kjer vam bodo izkušeni sodelavci pomagali pri procesu prijave škode, nato pa vam bodo strokovno usposobljeni serviserji povrnili vaše vozilo v prvotno stanje.

Za popravilo toče se poslužujejo postopka hladno popravilo toče, pri katerem s posebnimi orodji in veliko natančnosti brezhibno popravijo vaš avtomobil brez da bi pri tem poškodovali lak vozila.

Prijava škode - nesreča na parkirišču

Popravilo vozil VW

Nesreča na parkirišču je ena izmed najpogostejših nesreč poleg prometnih nesreč in naleta divjadi. Najbolj pomembno je, da škodo prijavite čimprej. Tudi v tem primeru je najbolje, da ko opazite škodo obvestite o tem tudi policijo, ki bo posredovala zapisnik iz katerega zavarovalnica najhitreje reši odškodninski zahtevek.

Policija bo namreč najlažje zbrala največ dokazov, ki bodo pomagali pri iskanju povzročitelja. Če sta tako povzročitelj kot tudi oškodovanec znana, izpolnite evropsko poročilo. Nato prijavite škodo na Porsche Inter Auto in vse ostalo bodo oni sami uredili za vas.

Popravilo poškodovanih vozil VW
Popravilo poškodovanih vozil VW

Prijava škode - prometna nesreča

Popravilo vozil VW

V primeru prometne nesreče seveda najprej poskrbite za varnost vseh udeleženih in pomagajte vsem, ki potrebujejo pomoč ter istočasno pazite, da po nepotrebnem ne ogrožate sebe ali drugih. 

Nato izpolnite evropsko poročilo o prometni nesreči ter pokličite policijo. Nato pokličite na brezplačno telefonsko številko asistence: Asistenca Porsche Slovenija - Volkswagen.

Asistenca Volkswagen vam nato nudi vleko vozila do pooblaščenega servisa, dostavo vozila po popravilu, nadomestno vozilo, dobava rezervnih delov, vračilo dodatnih stroškov in pomoč pri manjših težavah.

Sledi prijava škode v najkasneje treh dneh po nesreči.

Prometna nesreča
Prometna nesreča

Kako prijavim škodo?

Obstajajo trije načini kako lahko prijavite škodo:

 1. Pokličite nas na telefonsko številko 041 392 204.
 2. Izpolnite spletni obrazec (zgoraj).
 3. Lahko pa tudi pokličite naše sodelavce v poslovalnico (kontakti spodaj).

Nato izpolnite obrazec za prijavo škode, ki ga prinesite s seboj v poslovalnico na termin, za katerega ste se predhodno naročili. Poleg obrazca prinesite s seboj še prometno in vozniško dovoljenje, zavarovalno polico in policijski zapisnik ter evropsko poročilo (v kolikor ga imate).

Kdaj je rok za prijavo škode?

Škodo na avtu je potrebno prijaviti v najkasneje treh dneh po nastanku škode.

Kako poteka popravilo poškodovanih vozil?

Po tem ko pripeljete poškodovano vozilo v najbližjo poslovalnico Porsche Inter Auto, vse uredimo mi: ocenimo škodo, vložimo odškodninski zahtevek, nazadnje pa še brezhibno popravimo vaše vozilo.

V času popravila vam nudimo nadomestno vozilo, ki ustreza vašim zavarovalnim pogojem.

Porsche Inter Auto - KONTAKT

Za prijavo škode nas pokličite in z veseljem vam bomo pomagali!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA