Volkswagen poskrbi za vašo brezskrbnost

Volkswagen poskrbi za vašo brezskrbnost

Asistenca Porsche Slovenija - Volkswagen

Ker je vaša mobilnost naš osrednji cilj, smo tudi v primeru okvare ali nesreče z vami na vsakem koraku. Asistenca Porsche Slovenija – Volkswagen skrbi za vašo brezskrbnost vsak dan in noč, doma ali v tujini. Zato ne skrbite tudi v primeru okvare ali nezgode na cesti.

Asistenca Porsche Slovenija lahko velja tekom celotne življenjske dobe vašega vozila in tako ne predstavlja zaveze v okviru garancije ali podaljšanega jamstva, temveč gre za jamstvo kakovostnih storitev pooblaščene servisne mreže.

Asistenca Porsche Slovenija – Volkswagen se podaljšuje z vsakim servisnim pregledom, ki je opravljen na pooblaščenem servisu Volkswagen v Sloveniji ter v skladu z Navodili za uporabo in Servisno knjižico.

KONTAKT: Ko potrebujete pomoč, nas pokličite.
 

Asistenčni center Volkswagen
Asistenčni center Volkswagen

Asistenca Volkswagen

Z vami na vsakem kilometru

 • Pomoč na kraju samem
 • Vleka
 • Reševanje vozila
   

Želimo si, da bi se vse poti končale varno in brez zapletov, če pa se zgodi, da vse ne gre po načrtih, vam nemudoma priskočimo na pomoč. Naš cilj je, da vam zagotovimo pravočasno, profesionalno ter ustrezno pomoč.

V primeru okvare ali prometne nesreče bomo poskrbeli tako za vas kot tudi za vaše vozilo. Če boste obtičali na cesti zaradi težav z zagonom motorja, praznega rezervoarja, pomanjkanja hladilne tekočine, motornega olja, okvaro koles in tako dalje, vam nudimo vzpostavitev pripravljenosti vozila za vožnjo na kraju samem.

Drugič se zgodi, da z vozilom ne moremo nadaljevati poti – v tem primeru vam zagotavljamo brezplačno vleko do najbližjega pooblaščenega servisa Volkswagen.

Če pa pride do prometne nesreče, poskrbimo tudi za nezgodo oziroma reševanje vozila vključno z vleko. Če vozila po prihodu na pooblaščeni servis ni mogoče popraviti v roku 3 ur, vam v času popravila krijemo nadomestno vozilo ali stroške nočitev v hotelu.

Kako poteka prijava okvare ali nesreče?

 1. Pokličite kontaktni center Asistenca Porsche Slovenija – Volkswagen.
 2. Počakajte našo ekipo in ne izvajajte nobenih popravil.
 3. Upoštevajte priporočila, ki so navedena v navodilih za vaše vozilo.
 4. Dokumentirajte nastalo škodo, stroške ter shranite morebitne račune.
   

Ne skrbite, ko potrebujete asistenco nas preprosto pokličite na 080 19 18 oziroma iz tujine na +386 1 58 25 102 in nemudoma vam bomo na voljo!

VW Asistenca
VW Asistenca

Asistenca VW

Volkswagen z vami na vsakem kilometru!

VW Asistenca - dokler ne rešimo vaših težav!

 1. Pomagamo vam na kraju samem: če obtičite na cesti s svojim vozilom, ne skrbite! Nemudoma se bomo odpravili k vam in vam pomagali.
   
 2. Pomagamo vam tudi pri manjših težavah: včasih naletimo na ovire ali manjše okvare, ki se jih lahko zelo hitro odpravi. Pomagali vam bomo pri manjših težavah, kot so izpraznjen akumulator, menjava poškodovanega kolesa, pomanjkanje motornega olja, hladilne tekočine ali goriva. Prav tako vam bomo povrnili stroške za pomoč na cesti oziroma morebitno vleko vozila zaradi točenja napačnega goriva ali okvare kolesa pri vozilu, ki je opremljeno s kompletom za popravilo pnevmatik, če vozila ne boste mogli sami usposobiti za vožnjo.
   
 3. Zagotovimo vam vleko vozila: če z vozilom ne moremo nadaljevati poti, vam zagotovimo vleko do najbližjega pooblaščenega servisa VW.
   
 4. Vaše vozilo vam dostavimo po popravilu: v primeru, da se okvara zgodi v Sloveniji, vam bomo vozilo, odpeljano z vleko, po popravilu na servisu čimprej dostavili nazaj. V primeru, da se vam bo okvara ali nesreča zgodila v tujini in tam vozila v treh dneh na servisu ne bo moč popraviti, bomo poskrbeli za prevoz vozila v Slovenijo.
   
 5. Olajšamo vam dobavo rezervnih delov: v primeru okvare ali nezgode, vam bomo lahko hitro dostavili potrebne nadomestne dele (proti plačilu) in krili stroške pošiljanja, carine, letalskega prevoza, paketne pošte ali hitre pošte.
   
 6. Povrnemo vam dodatne stroške: če boste imeli zaradi težav dodatne izdatke, kot so na primer stroški klicev ali parkirnina za vozilo, vam jih bomo povrnili.
   
Asistenca Porsche Slovenija - Volkswagen
Asistenca Porsche Slovenija - Volkswagen

Verjamemo v svojo kakovost

Garancija in podaljšano jamstvo

Osrednja vrednota znamke Volkswagen je brez dvoma dobro počutje kupcev, a ne le njihova varnost in udoben občutek med vožnjo, temveč tudi celovita skrb za potrebe zvestih strank v primeru nevšečnosti z vozilom.

Pooblaščeni servis Volkswagen namreč najbolje pozna vaše vozilo ter vam zagotovi izključno originalne nadomestne dele, ki so odraz kakovosti ter popolne zanesljivosti in ujemanja. Zagotovimo vam tudi vrhunske storitve, ki bodo ohranjale vašega Volkswagna brezhibnega.

Asistenca Porsche Slovenija - Volkswagen
Asistenca Porsche Slovenija - Volkswagen Avtor: Porsche Inter Auto

DIREKTNA PRIJAVA ŠKODE

Kontaktirajte nas za prijavo škode.

Za rezervacijo termina pokličite naše sodelavce:
 

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA